zondag 9 augustus 2009

Dag 14: De terugreis

Hier is het allerlaaste bericht dan eindelijk.

Zaterdagochtend ging om 5:30u alweer de wekker. Tijd om op te staan. Snel maar even gedoucht omdat ik niet echt wakker wilde worden. Toen de laatste spullen gepakt en meteen maar in de auto gelegd, en om half 7 zaten we aan het allerlaatste ontbijt in het hotel. Hier hebben we ook meteen een lunchpakketje gevraagd, dit scheelt zelf weer een broodje zoeken onderweg.

Om 7:30 zaten we dan eindelijk in de auto, navigatie ingesteld (gelukkig was het nu wat minder rijden dan de heenreis, 777 km gaf hij aan). De reis ging dit keer een stuk sneller dan de heenreis. Onderweg wel een paar files gehad, maar dit was vele malen minder dan de heenreis. Om 15:30 waren we dan eindelijk weer in Oisterwijk.

 

Dit was dan onze vakantie, 2 weken die erg snel voorbij gingen, maar waar we wel erg veel van hebben genoten. Nu we weer lekker uitgerust zijn kan het normale leventje weer beginnen. Wat zoals jullie misschien wel gelezen hebben weer erg wennen zal worden.

Allemaal erg bedankt voor alle leuke reacties. De blog is ons erg goed bevallen, dus misschien maken we er een andere keer wel weer gebruik van!

Groetjes van ons (Siemen & Sabine)

1 opmerking:

  1. Oei, wat zal jullie het nu tegenvallen. Geen ontbijtje dat klaar staat, met de pot mee eten, in het stramien lopen, werken en studeren.
    Fijn dat jullie een leuke vakantie hebben gehad. Ook de verhalen na thuiskomst werden erg enthousiast gebracht. Ik hoop dat jullie mijn gebrabbel de afgelopen weken hebben kunnen waarderen. Ik vond het in ieder geval erg leuk om het te doen. Tot een volgende vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen